• workshop
  • handgemaakt keramiek
  • 0622414214
  • workshop
  • handgemaakt keramiek
  • 0622414214

Intuïtieve Kleikunst. Ondek je boodschap!

€ 75,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Ontdek de helende kracht van klei. Laat je intuïtie via de klei tot je spreken en creëer jouw unieke boodschap in de vorm van een blijvende herinnering.


Onder begeleiding van Monique van Spiegelbewust, ontdek je tijdens een begeleide meditatie hoe je via je intuïtie contact maakt met de klei.

Severine van Imperfect Pottery helpt je met het werken met klei.


Werk tijdens deze workshop met een specifieke vraag, een thema of laat het gewoon spontaan ontstaan en maak dit beeldend met behulp van klei.


Monique, een ervaren systemisch en energetisch coach met een bijzondere connectie met honden, ondersteunt je liefdevol tijdens de workshop. Dankzij haar helderweten helpt ze je de boodschap van je intuïtie te ontcijferen.


Deze unieke workshop wordt gegeven in een intieme setting met maximaal 4 deelnemers, zodat er ruimte is voor ieders persoonlijke ervaring. Voel je welkom om samen te creëren, te luisteren en te ontdekken!


Na de workshop gaat Severine je werk voor je stoken in de keramiekoven. Het duurt minimaal 3 weken voordat het werk klaar is en je het op kunt halen.


Datum: Op aanvraag


Locatie: Atelier Imperfect Pottery, Brugstraat 5 in Grathem (parkeren kan het beste op het kerkplein in Grathem).
Maximaal aantal deelnemers: 4
Prijs: € 75,- per persoon inclusief alle materialen, koffie, thee, iets lekkers en je werkstuk.

Goed om te weten:
- Trek niet je mooiste kleding aan. Klei is makkelijk met water uit te spoelen, maar toch ;-);

- De inleiding start op de aangegeven tijd, dus het is fijn als je op tijd bent. De deuren gaan een kwartier voor aanvang open.
- Annulering is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Retournering van betaling is alleen mogelijk als men voldoet aan deze voorwaarde.


Vanaf 4 personen kan deze workshop geboekt worden.


Reserveer je plekje via: info@imperfectpottery.nl

De reservering is definitief na betaling.